no en de

Charterbåter

Blindleia Charter har flere båter som kan ta deg med på tur i den Sørlandske Skjærgård.

         

Familietur - vennetur - firmatur - fisketur - ta gjerne kontakt for et godt tilbud.


M/B Øya er en av de få gjenlevende rutebåter som fortsatt går i fast rute om sommeren. Båten fremstår også som en velholdt, trivelig og velfungerende charterbåt med mange trofaste kunder. Hun er maritim og lun, med varme farger og edle, solide materialer av furu med kraftige dimensjoner og brede dekk, som oser av tradisjon og gammel byggeskikk.


M/S Ågerøy - Windy 32 Grand Tornardo gir deg alle muligheter. Stor åpen uteplass inviterer til aktiv bruk enten du skal dykke, bade, grille eller bare nyte en stille dag i solen. Kabin under dekke fremme og toalett rom med dusj har også privatlivet fått den komfort som du forventer å finne i en moderne turbåt. Romslig pantry og forhøyet salong gjør at alle er med der det skjer.


M/S Lillesand - Inter 7700 er en klassisk speedsjark, med høyt og sikkert fribord, stor plan, selvdrenerende og trygg dørk, benker for- og akter, samt toalett under dekk forut.  Det er innebygget fiskekum, slik at det er mulig å ta med levende fangst til land for tilberedning. Vi holder fiskeutstyr og redningsvester, så her kan man virkelig få en drømmeopplevelse av de sjeldne.

Lillesand Sparebank Skottevik Feriesenter Boreal Dnb Eiendom Hos Oss